Uutuus terassi nyt valikoimassamme

Merdec moduuliterassi

Tänä kesänä Timpermanneilla on tarjolla uusi terassituote – Merdec moduuliterassi.

Täysin kotimaisesta terassista erilaisen perinteisiin verrattuna tekee sen runko, elementtikatteet ja lisävarusteet.

Runko on normaalista poiketen tehty alumiinista. Alumiinirungolle annetaan 15 vuoden takuu, joten se on lähes ikuinen. Runko on myös muunneltavissa, joten tänä kesänä rakennettua terassia voi hyvin laajentaa esimerkiksi ensi kesänä. Alumiinisten säätöjalkojen ansiosta runko saadaan asettumaan pihan muotoihin ilman suurempia pihanmuokkaustöitä.

Terassin katteena toimivat lämpöpuusta valmistetut elementit, mitkä kiinnitetään runkoon valmistajan omilla kiinnikkeillä. Kiinnikkeet on helppo avata ja sulkea, joten terassista voi irrottaa yhden tai useamman elementin milloin vain.

Lisävarusteet terassiin on mahdollista asentaa valmistajan omat aitaelementit, joita on saatavilla metallisina, puisina ja lasisina. Valmistajalta löytyy myös puulämmitteisiä paljuja, jotka on mitoitettu sopimaan runkorakenteeseen ja on mahdollista asentaa esimerkiksi jälkikäteen kate-elementtien tilalle.

Moduuliterassin kaikki osat ovat tehdasvalmisteisia ja taatusti yhteensopivia. Lisäksi terassi on helppo ja nopea rakentaa, minkä ansiosta se saadaan hyvin nopeasti myös käyttöön.

Kuvia ja lisätietoa tuotteesta löytyy täältä.

Mikäli kiinnostuit moduuliterassista tai sinulla on tarve perinteiselle terassille, ota yhteyttä meihin tästä.

Yhteistyössä Timpermannien kanssa
Merdec logo