Keittiön ostajalle allas kaupan päälle

TARJOUS: Pyydä tarjous keittiöremontista ja säästä rahaa – tarjoamme remontin tilanneille tiskialtaan kaupan päälle – arvo jopa 450€

Nyt jos koskaan hyvä aika uudistaa keittiö. Annamme 1.-31.3.2018 tehtyihin keittiötilauksiin kaupan päälle tyylikkään Stala-altaan, jossa yhdistyvät tyylikkyys ja käytännöllisyys.

Kampanja sisältää seuraavat altaat:
Teräksinen MX-50, harmaa komposiittiallas CEG51-57G tai musta komposiittiallas CEG51-57B

Suunnittelemme kanssasi juuri sinun tarpeisiin sopivan keittiön. Opastamme sinua materiaalivalinnoissa ja otamme huomioon kaikki toiveesi, jotta keittiöstä tulee toimiva ja näyttävä kokonaisuus. Meillä on erittäin kattava valikoima maalattuja ja pinnoitettuja ovi-malleja. Tasoja löytyy käytännöllisistä laminattitasoista tyylikkäisiin kivi- ja puutasoihin. Kokonaisuuden viimeistelemme laadukkailla mekanismeilla ja kodinkoneilla.

Keittiöremontti kanssamme on helppoa ja työnjälki laadukasta. Vuosien kokemus keittiöden parissa ja kattava yhteistyökumppaniverkostomme takaavat vaivattoman keittiöremontin avaimet käteen periaatteella. Keittiön asennuksen lisäksi teemme tarvittaessa myös muut keittiöön liittyvät remonttitoimenpiteet.

Pyydät tarjous tästä ja hyödynnä tarjous tai soita suoraan 020 735 3270
Tutustu kohteisiin täältä

 

 

 

Kampanjan ehdot:
– Tilaus tehtävä 1.-31.3.2018 välisenä aikana
– Tilattavan keittiöremontin arvo vähintään 5000€
– Mikäli kampanjan altaat eivät sovellu keittiön kokonaisuuteen, hyvitämme asennettavan altaan hinnan loppulaskussa – max 450€