Kokemuksia – huoneisto- ja saunaremontti Halssilanrinteellä

sauna

Halssilanrinteellä Mesikämmenessä toteutettiin Hanna Takalan ja Joel Konttisen kotona laaja huoneistoremontti. Remontti kattoi kahden makuuhuoneen, eteisen ja porraskäytävän pintojen uudistamisen sekä saunan kokonaisvaltaisen remontin.

Tässä Joelin kommentit remontista.

”Olimme tutustuneet Timpermannien työnjälkeen heidän nettisivullaan sekä sosiaalisen median kanavissa, ja päädyimme pyytämään heitä arviointikäynnille. Arviointikäynti saatiin sovittua todella nopealla aikataululla, ja jo arviointivaiheen aikana saimme hyviä vinkkejä remontin osuuksiin joihin emme olisi keksineet aivan yhtä luontevia ratkaisuja ominpäin. Hyvin pian tästä saimme kokonaisvaltaisen tarjouksen remontista johon päätimme tarttua.

Remontin suunnittelu aloitettiin jo hyvissä ajoin, ja olimme todella tyytyväisiä ehdotuksiin mitä esimerkiksi saunan suhteen saimme suunnitteluvaiheessa. Suunnittelu toteutettiin todella tehokkaasti sekä kattavasti yhteistuumin, ja tästä iso käsi heille!

Remontti alkoi sekä myös päättyi sovitussa aikataulussa, ja viestintä pelitti ensimmäisistä puruista aina loppusiivoukseen asti todella mallikkaasti. Timpermannien työntekijät olivat todella asiantuntevia ja olivat meihin yhteydessä aina tarpeen sitä vaatiessa, ja päivän päätteeksi  kotiin oli aina ilo tulla katsomaan kuinka remontti oli edennyt!

Erityisen tyytyväisiä olimme remontissamme Timpermannien kokonaisvaltaiseen asiakaspalveluun sekä erinomaiseen työnjälkeen – Saunan ja makuuhuoneiden muodonmuutoksista vielä annettava erityismaininta! Remontista ei aiheutunut minkäänlaista päänvaivaa meille, ja emme missään vaiheessa joutuneet stressaamaan aikataulujen venymisestä tai lopputuloksen laadusta. Voin ja mielelläni myös suositelen Timpermanneja vilpittömästi muille kotinsa remontointia harkitseville.”

OTA YHTEYTTÄ TÄSTÄ JA TEHDÄÄN SINULLEKIN ONNISTUNUT REMONTTI.