Referenssit

Sauna- ja pesuhuoneremontti

Aira Ahosen ja Matti Oravan omakotitalo koki muodonmuutoksen, kun lattialle asennettiin uusi laminaatti ja pesuhuone sekä sauna remontoitiin kokonaisvaltaisesti. Airalla oli selkeä visio saunan ulkonäöstä, jonka pohjalta toteutimme modernin vaalean saunan ja pesuhuoneen.

”Työ sujui joustavasti, vaikka ”pyörimme mieheni kanssa jaloissa”. Erityisesti korostui työmiesten ripeys/ahkeruus, meidän mielipiteiden kysely sekä työnlopputuloksen siisteys. Uusien ideoiden kertominen nykyrakentamisesta tällaisille maallikoille oli erittäin hyvä.”

”Kaiken kaikkiaan olemme erittäin tyytyväisiä ja suosittelemme vilpittömästi Timpermanneja muillekin. Tulemme käyttämään Timpermannien palveluja varmasti myös jatkossakin.”

Keittiöremontti Riitalle

Timpermannit toteuttiva Riitta Mustoselle keittiöremontti osana muuta remonttia.
Tässä hieman Riitan tunnelmia remontin jälkeen.

”Remontti meni ihan mukavasti ja ainahan isoissa remonteissa tulee jotain odottamatontakin mutta niihin pitää varautua.”
”Suunnittelu oli erityisen hyvä ja käytännöllinen varsinkin kun keittiötä paljon käyttää. Itse pidän keittiön yksinkertaisuudesta mutta se ei ole liian kolkko kuitenkaan.”
”Timpermanneja olen suositellut jo mm.naapureilleni ja uteliaimmat tutut ovatkin jo käyneet katsomassa keittiötä ja ihastelleet ideoita.”

Keittiöremontti Marialle

Mariakin on nyt tyytyväinen uuden keittiön omistaja. Olimme aikaisemmin asentaneet Marialle eteiseen liukuovikaapiston mihin hän oli niin tyytyväinen, että pyysi meitä remontoimaan myös keittiönsä. Keittiön pienestä tilasta huolimatta hyvällä suunnittelulla saimme toivotun lopputuloksen aikaan.

”Olen tyytyväinen keittiöön ja erityisesti siihen, että alustava hinta-arvio piti paikkansa. Sain edullisen keittiön mieleisistä materiaaleista tinkimättä” kertoo Maria keittiöremonttin valmistuttua.

image

Keittiöremontti Taulumäellä

Taulumäellä toteutettiin persoonallinen keittiöremontti. Kohteessa hyödynnettiin vanhat puiset keittiönkaapit, jotka maalattiin mustiksi. Yksi keittiöseinistä muurattiin sisustustiilillä. Keittiön tasot valmistettiin tammesta ja sävytettiin saman väriseksi asiakkaan vanhojen baarijakkaroiden kanssa.

Pesuhuone- ja saunaremontti Muuramessa

Parturi kampaamo Barberg

Parturi kampaamo Babergiin toteutettiin pintaremontti, mikä sisälsi lattialaminaatin asennuksen, seinäpintojen maalauksen ja tapetoinnin, liukuovikaapistot ja tilanjako-ovet sekä kalustetöitä.

Mittatilaus vitriinikaappi

Puuseppämestarimme toteutti asiakkaalle mittatilaustyönä tilaan sopivan ja asiakkaan toiveiden mukaisen vitriinikaapin.

Sauna- ja pesuhuoneremontti sekä keittiöremontti Jyskässä

Huoneistoremontti Jyväskylän keskusta

Kohteen toteutukseen voit tutustua tarkemmin lukemalla kohteen blogikirjoitukset tästä.

Keittiö

WC/Pesuhuone

Pesuhuone- ja saunaremontti

Muuramen Velkapohjassa toteutettiin ison pesuhuoneen ja saunan remontti.

WC-remontti

Kukkumäellä päivitettiin vanhan omakotitalon wc nykyaikaiseksi, mutta samalla talon hengen mukaiseksi.