Rakentaminen

Terassit, terassien katteet ja pergolat

Rakentaminen alkaa arviointikäynnillä, joka on maksuton. Käymme läpi toiveenne ja tarpeenne sekä annamme myös vinkkejä. Tämän jälkeen saatte meiltä tarjouksen materiaalien ja arvioidun työajan perusteella. Mikäli hyväksytte tarjouksen, teemme vielä kirjallisen sopimuksen tilauksesta.

Terassit

Talon tai mökin pihan viimeistelee juuri sinne suunniteltu terassi. Me suunnittelemme kanssasi yksilöllisen terassin koosta riippumatta ja toteutamme sen mittatilaustyönä. Terassin laajennukset, kattaminen, aidoittaminen ja muut yksityiskohtaiset rakennelmat onnistuvat vaivatta.

Kohteen vaatimuksista riippuen huolehdimme oikeanlaiset perustukset ja tarvittaessa myös maansiirtotyöt.

Saat kauttamme myös terassin sähköasennukset ja valaistuksen.

Jos pihallasi on vanha terassi, josta haluat eroon, viemme sen samalla mukanamme ja huolehdimme sen kaatopaikalle oikeanlaiseen lajitteluun.

Pyydä tarjous!


  Vinkkejä terassimateriaalin valintaan

  Materiaalin valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota muuhunkin kuin ulkonäköön ja hintaan:

  Kestopuu

  soveltuu vaativiin olosuhteisiin, joissa puu joutuu maa-, vesi- tai betonikosketukseen. Kestopuu harmaantuu ulkona kuten muutkin puulajit. Sitä voidaan elävöittää puunsuojalla tai öljyllä, mikä myös helpottaa puhtaanapitoa.

  Lämpöpuu

  säilyttää muotonsa hyvin. Lämpökäsittelyn ansiosta se ei kutistu tai laajene juurikaan ja se on hyvin sään- ja lahonkestävä. Lämpökäsitellyn puun ruskean sävyn voi säilyttää pintakäsittelyllä. Lämpöpuuta on saatavana ruskeana.

  Lehtikuusi

  harmaantuu kauniisti. Se on hyvin lahonkestävää, pitkäikäistä ja säänkestävää. Puulle syntyy tyypillisesti pintahalkeamia, joita voidaan vähentää säännöllisellä öljyämisellä.

  Komposiitti

  valmistetaan muovi- ja puuraaka-aineesta. Se on sekä myrkytön että ympäristöystävällinen, koska se valmistetaan pääasiassa kierrätetystä materiaalista. Komposiittilauta on helppohoitoinen ja se kestää kovaa kulutusta.

  Terassin kattaminen

  Kun terassi on katettu, luo se lisää oleskelutilaa säästä riippumatta.

  Teemme vanhaan terassiisi tarvittavat muutokset ja rakennamme haluamasi katteen terassin suojaksi.

  Pergolat

  Puinen pergola istuu mukavasti omakotitalon tai mökin pihapiiriin.

  Myös pergolat saat meiltä mittatilauksena.

   

  Piharakennukset

  Erilaisilla piharakennuksilla saa pihasta toimivamman. Ne lisäävät pihan ja kiinteistön käyttömukavuutta sekä arvoa.

  Me toteutamme tarpeittenne mukaisesti mittatilauksena

  • Grillikatokset ja pihakeittiöt
  • Aitat ja vierasmajat
  • Vajat ja liiterit
  • Roskakatokset ja varastot
  • Aidat

  Kylmien tilojen muuttaminen lämpöisiksi

  Omakotitalojen yläpohjassa piilee monesti käyttökelpoisia neliöitä. Mikäli tila sen mahdollistaa, teemme tarvittavat rakennemuutokset, eristykset ja sisäremontin aina viimeiseen pensselin vetoon asti.

  Myös muiden tilojen, kuten autotallien ja varastojen eristäminen lisää niiden monikäyttöisyyttä ja käyttömukavuutta.

  Julkisivuremontointi

  Talon ulkopinnat tarvitsevat välillä kohennusta. Ulkovuorauksen ja ikkunoiden uusimisella voidaan parantaa sekä energiatehokkuutta että ulkonäköä. Jo ikkunoiden ja ovien kunnostuksella saa ihmeitä aikaan.

  Teemme talojen julkisivujen remontit, ulkovuoraukset ja ikkunoiden sekä ovien asennus-, vaihto- ja kunnostustyöt ammattitaidolla. Palveluihimme kuuluu myös taloyhtiöiden ulko-ovien ja ikkunoiden kunnostukset.

  Muu rakentaminen

  Jos sinulla on tarvetta esimerkiksi talosi laajentamiselle, lisärakennukselle, rantasaunalle tai olet suunnitellut pihallesi autotallia, me autamme sinua toteuttamaan sen. Laaja yhteistyökumppaniverkostomme mahdollistaa kokonaisvaltaisen palvelun. Mikäli sinulla on rakennuspaketti jo valittuna tai runko pystyssä, me tullemme mielellämme viimeistelemään sen.

  Muutamia kuvia valmistuneista kohteista

  Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa, niin näet uusimmat kohdekuvamme ensimmäisenä.