Pintaremontit

Pintaremontit yksityisille ja yrityksille. Sisätiloja remontoimalla kotisi tai liiketilasi viihtyvyys ja toimivuus paranevat varmasti. Remontoimalla saat myös nostettua kohteesi arvoa, jos olet esimerkiksi myyntiaikeissa.

Sisätilat kauniiksi ja toimiviksi

Pintaremontit sujuvat kanssamme mukavasti yhteistyössä. Autamme sinua ideoinnissa ja suunnittelemme toteutuksen yhdessä. Tarvittavat työt hoidamme luotettavasti alusta loppuun. Kauttamme saat myös osaavat sähköasentajat, jolloin tilan sähköt ja valaistus tulee kerralla kuntoon.

Teemme monipuolisesti erilaisia sisätilojen remontteja. Palveluihimme kuuluvat esimerkiksi maalaus ja tapetointi, parkettien ja laminaattien asennukset sekä muutostyöt kuten väliseinien rakennus. Pintaremonttien viime silaukseksi toimitamme myös laadukkaita mittatilauskalusteita.

Pyydä tarjous!


    Uusi koti tai liiketila kuntoon ennen käyttöönottoa

    Oletko suunnitellun uuden asunnon tai liiketilan ostamista? Jos valmiiksi remontoitua tai valmista kohdetta ei löydy, silloin me olemme apunasi. Olemme toteuttaneet sekä asuntojen että liiketilojen kokonaisvaltaisia remontteja. Remontilla saat kohteesta juuri oman näköisesi eikä kompromisseja tarvitse tehdä.

    Hankkimalla remonttikohteen voi usein säästää, koska hankitahinta on näin valmiita kokonaisuuksia edullisempi. Jos sinulla on remonttikohde harkinnassa niin ota meihin yhteyttä – katsotaan yhdessä minkälaisilla kuluilla kohteesta saadaan mieleisesi.