Liukuovet ja kalustetyöt

Yksityisille ja yrityksille

Laadukkaat mittatilauskalusteet

Toimitamme mestaripuusepän ammattitaidolla valmistettuja mittatilauskalusteita erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Mirror Line -liukuovet ja -kaapistot

Meiltä saat kotimaiset Mirror Line -liukuovet ja -kaapistot erittäin kilpailukykyiseen hintaan ja paikalleen asennettuina.

Kalusteasennukset

Olemme käytettävissä myös muualta hankittujen kalusteiden asentamisessa.

Pyydä tarjous!


  Liukuovet ja tilanjako-ovet

  Liukuovet ovat siisti ja tilaa säästävä ratkaisu kotiisi tai liiketilaasi. Liukuovet sopivat erinomaisesti kaapistoihin, tilanjakajiksi tai välioviksi luomaan yksilöllistä ulkonäköä perinteisten ovien sijaan.

  Liukuovet ja kaapistot tehdään aina mittatilauksena asiakkaan tarpeiden ja kohteen asettamien vaatimusten mukaan. Liukuovien peili- ja lasivärejä on kymmeniä erilaisia ja niitä täydentävät maalatut ja kalvotetut MDF-levyvärit. Myös kehysprofiileja on useita vaihtoehtoja.

  Vanhoja kaapin runkoja voidaan hyödyntää usein asentamalla niiden eteen liukuovet. Näin saadaan helposti ja edullisesti uutta ilmettä huoneeseen.

  Liukuovi- ja kaapistomalleihin voit tutustua tästä.

  Muutamia kuvia toteutuksista

   

  Kalustetyöt

  Kalustettavaan tilaan ei aina sovi standardimittaiset kalusteet tai tila kaipaa yksilöllistä kalustetta, jota ei kaupan hyllyiltä löydy. Tällöin mittatilauskalusteet ovat erinomainen ratkaisu.

  Oli kyseessä sitten koti, liiketila, mökki tai rantasauna, toteutamme mestaripuusepän ammattitaidolla mittatilauskalusteita erilaisiin käyttötarkoituksiin.

  Asennamme sekä omat kalusteemme että muiden valmistajien kalusteet ja muokkaamme ne kohteen vaatimuksien mukaisesti.

  Kerro tarpeestasi ja me autamme sinua ratkaisemaan sen.