Keittiöt ja keittiöremontit

Asiakkaan ehdoilla, yhteistyöllä ja ammattitaidolla – näin me hoidamme keittiöremontit ja valmistamme laadukkaat keittiöt.

Remontoija

Autamme sinua keittiön suunnittelusta lähtien täysin valmiiseen lopputulokseen asti, jotta saat päivitettyä vanhan keittiön uuteen loistoon. Lue lisää palveluistamme alta ja ota rohkeasti yhteyttä. Täältä pääset katsomaan vinkit ennen keittiöremontin aloitusta.

Rakennuttaja

Saat meiltä uudisrakennukseen laadukkaan keittiön kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä löytyy lähes rajaton valikoima materiaaleja ja komponentteja unelmiesi keittiön toteuttamiseen. Voit ostaa keittiön joko paikalleen asennettuna tai kohteeseen toimitettuna. Ota yhteyttä, niin teemme sinulle vastustamattoman tarjouksen. Täältä pääset katsomaan vinkit ennen keittiöremontin aloitusta.

Rakennusliike

Pystymme tuottamaan keittiöitä kilpailukykyiseen hintaan remonttikohteisiin tai pienempiin uudisrakennuskohteisiin, kuten omakotitaloihin, paritaloihin ja rivitaloihin. Ota yhteyttä, niin teemme tarjouksen suunnitellusta kokonaisuudesta.

Pyydä tarjous!


  Unelmiesi keittiö sinun ehdoillasi

  Meillä keittiöremontin suunnittelu lähtee aina sinun tarpeistasi ja sinun ehdoillasi. Toteutamme toiveesi ja opastamme, miten unelmiesi keittiö saadaan aikaan ilman ylimääräisiä kuluja.

  Vaivaton kokonaisuus

  Teemme keittiöremontin sinulle halutessasi helpommaksi tilaamalla kaikki tarvitsemasi keittiökoneet samalla kilpailukykyiseen hintaan. Myös valaistus ja putkityöt hoituvat samassa kokonaisuudessa. Tarvittavat purkutyöt sekä jätteiden pois vienti ja lajittelu hoituu kauttamme.

  Laadukkaat ja edulliset keittiöremontit mittatilauskalusteilla

  Kasaamme kaikki kalusteet itse, mikä mahdollistaa niiden muokkaamisen juuri sinun tarpeidesi ja keittiösi mittojen mukaisiksi. Asennusvaiheessa teemme samalla tarvittavat muutostyöt, jotta keittiö istuu kuin nakutettu. Koska teemme kalusteet ja asennukset itse, säästytään ylimääräisiltä välikäsiltä ja näin myös ylimääräisiltä kuluilta. Edullisesta hinnasta huolimatta käytämme laadukkaita komponentteja keittiöissämme, koska haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta.

  Ekologisuus – Kun keittiö tehdään laadukkaista osista, on keittiö pitkäikäinen ja säästytään jatkuvan uusimisen aiheuttamalta kulutukselta.

  Keittiön kevyt päivitys

  Keittiöön on mahdollista saada uutta ilmettä ilman kokonaisvaltaista keittiöremonttia. Keittiön ilmettä voidaan muuttaa vaikka vain vaihtamalla kaappien ovet, tasot tai välitila.  Ovien vaihtaminen on erinomainen ratkaisu silloin kun keittiönrungot ovat hyväkuntoiset, keittiö on toiminnoiltaan riittävä eikä välttämättä halua sijoittaa uuteen keittiön syystä tai toisesta.

  Ekologisuus – Kun keittiössä uusitaan vain tarpeellinen, säästetään luontoa ja iso osa kustannuksissa. Me kartoitamme kanssasi keittiön kunnon ja mahdollisuudet hyödyntää kunnossa olevia osia.

  Muutamia kuvia valmistuneista keittiöistä

  Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa, niin näet uusimmat kohdekuvamme ensimmäisenä.