Keittiöremontit

Asiakkaan ehdoilla, yhteistyöllä ja ammattitaidolla – näin me hoidamme keittiöremontit. Meiltä saat vaivattomasti ja kaikkine kalusteineen keittiön, joka on just eikä melkein.

Unelmiesi keittiö sinun ehdoillasi

Meillä keittiöremontin suunnittelu lähtee aina sinun tarpeistasi ja sinun ehdoillasi. Toteutamme toiveesi ja opastamme, miten unelmiesi keittiö saadaan aikaan ilman ylimääräisiä kuluja.

Vaivaton kokonaisuus

Teemme keittiöremontin sinulle halutessasi helpommaksi tilaamalla kaikki tarvitsemasi keittiökoneet samalla kilpailukykyiseen hintaan. Myös valaistus hoituu samassa kokonaisuudessa. Tarvittavat purkutyöt hoituvat sujuvasti kauttamme yhteistyökumppanimme avulla.

Pyydä tarjous!


Laadukkaat ja edulliset keittiöremontit mittatilauskalusteilla

Kasaamme kaikki kalusteet itse, mikä mahdollistaa niiden muokkaamisen juuri sinun tarpeidesi ja keittiösi mittojen mukaisiksi. Asennusvaiheessa teemme samalla tarvittavat muutostyöt, jotta keittiö istuu kuin nakutettu. Koska teemme kalusteet ja asennukset itse, säästytään ylimääräisiltä välikäsiltä ja näin myös ylimääräisiltä kuluilta. Edullisesta hinnasta huolimatta käytämme laadukkaita komponentteja keittiöissämme, koska haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta.

Keittiön kevyt päivitys

Keittiöön on mahdollista saada uutta ilmettä ilman kokonaisvaltaista keittiöremonttia. Keittiön ilmettä voidaan muuttaa vaikka vain vaihtamalla kaappien ovet, tasot tai välitila. Meiltä saat erittäin edullisesti kaapin ovet eri kuoseilla paikkalleen asennettuna. Myös erikoismittaiset ovet onnistuvat. Ovien vaihtaminen on erinomainen ratkaisu silloin kun keittiönrungot ovat hyväkuntoiset, keittiö on toiminnoiltaan riittävä eikä välttämättä halua sijoittaa uuteen keittiön syystä tai toisesta.

Muutamia kuvia valmistuneista keittiöistä

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa, niin näet uusimmat kohdekuvamme ensimmäisenä.