Monipuoliset remontti- ja rakennuspalvelut

Remontti- ja rakennuspalvelut yksityisille, yrityksille ja taloyhtiöille

Kattavat remonttipalvelumme tarjoavat sinulle mukavan tavan uudistaa kotisi ilme omien tarpeidesi ja toiveidesi mukaiseksi. Meiltä saat kaiken tarvittavan kodinkoneita ja kalusteita myöten – unohtamatta ystävällistä palvelua!

Toteutamme remontteja myös yrityksille ja taloyhtiöille. Liiketilojen uudistukset ja taloyhtiöiden remontit hoituvat vankalla ammattitaidolla.

Remontit tarvikkeineen helposti samasta paikasta

Teemme ammattitaidolla kodin remontit sekä sisätiloissa että ulkona. Hoidamme puolestasi myös tarvitsemasi kodinkoneet ja kalusteet edullisesti remontin yhteydessä, eikä sinun tarvitse itse tilailla niitä eri paikoista. Näin säästät aikaa ja rahaa.

Keskustelevaa palvelua asiakkaan hyväksi

Avoin yhteistyö asiakkaan kanssa koko projektin ajan on onnistuneen remontin salaisuus. Neuvomme, miten toiveesi olisi järkevintä toteuttaa, jotta päästään parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen ilman turhia kustannuksia.

Pyydä meidät ilmaiselle arviointikäynnille!

Parhaiten remontti saadaan käyntiin, kun pyydät meidät ilmaiselle arviointikäynnille. Paikan päällä pystymme kartoittamaan kohteen asettamat vaatimukset sekä sinun toiveesi, ja niiden pohjalta voimme tehdä tarjouksen remontista.

Pyydä ilmainen arviokäynti »

 

Näin remonttisi hoituu

  1. Ota meihin yhteyttä täyttämällä arviointikäyntilomake tai soittamalla meille suoraan. Kerro mitä ja milloin pitäisi tehdä ja sovitaan milloin voimme tulla arviointikäynnille.
  2. Maksuttomalla arviointikäynnillä käydään yhdessä kohde läpi ja halutessasi annamme myös vinkkejä miten asioita voisi toteuttaa. Lisäksi sovimme alustavasti aikataulusta ja maksujärjestelyistä. Isommat kohteen laskutamme mielellämme erissä ja pienemmät työn valmistuttua.
  3. Arviointikäynnin jälkeen teemme sinulle kirjallisen tarjouksen remontista. Tarjouksessa ilmenee mitä kaikkea hinta sisältää ja mitä se ei sisällä.
  4. Hyväksyttyäsi tarjouksen aloitamme työt sovittuna päivänä. Sinun tarvitsee siirtää ylimääräiset tavarat tieltä pois ja me hoidamme loput.
  5. Remonteissa tulee joskus ennalta arvaamattomia asioita tai viivästyksiä, minkä vuoksi raportoimme jatkuvasti remontin etenemisestä, jotta isoilta yllätyksiltä säästytään. Jatkuva kommunikaatio mahdollistaa myös mahdolliset muutokset alkuperäiseen suunnitelmaan asiakkaan puolelta.
  6. Kun työt on tehty, käydään kohde yhdessä läpi. Mikäli puutteita tai korjattavaa ilmenee, hoidetaan ne alta pois jonka jälkeen projekti on valmis.