Huoneistoremontti Kortepohjassa

kylpyhuoneremontti

Jyväskylän kortepohjassa päivitettiin 46m2 vuokrakaksio. Remontille annettiin neljä viikkoa aikaa, ennen kuin uudet vuokralaiset muuttaisivat asuntoon. Kohde saatiin valmiiksi hyvissä ajoin ja vuokralaisille jäi mahdollisuus aloittaa muutto jo etuajassa.

Kohteessa uusittiin keittiö ja kylpyhuone sekä kaikkien huoneiden seinät ja katot maalattiin ja lattioille asennettiin vinyylilankkulattia.

Keittiöstä löytyi asbestia seinäpinnotteista, joten keittiön purkutyöt tilattiin asbestipurkuna. Kaikki kalusteet ja kodinkoneet uusittiin. Vanhaa järjestystä muokattiin hieman, jotta keittiöön saatiin mahtumaan myös astianpesukone.

Kylpyhuoneessa vaihdettiin uusi lattiakaivo ja pesukoneelle asennettiin oma poistoputki. Samalla käyttövesiputkistot uusittiin ja vanha amme poistettiin. Kylpyhuoneeseen asennettiin määräysten mukainen vedeneristys ja kaikki pinnat sekä kalusteet uusittiin.

Remontin tilaaja Raimo Chydenius kommentoi remontin valmistuttua: ”Olen erittäin tyytyväinen työn jälkeen ja lopputulokseen. Suosittelen teitä varmasti myös muille”.

OTA YHTEYTTÄ TÄSTÄ JA TEHDÄÄN SINULLEKIN ONNISTUNUT REMONTTI.